VorterHeadline icon
vorter

Fryser vorten med bare en behandling

Med Wartner kan du selv fjerne almindelige vorter og fodvorter effektivt, sikkert og hurtigt, når det passer dig, ved hjælp af en pålidelig frysemetode.

 

Læs mere på Wartners hjemmeside

Wartner Vortefjernelse 2nd Generation

- Frysebehandling som fryser vorten i dybden. Ny Wartner 2nd Generation er en hurtig, sikker og dokumenteret effektiv frysebehandling af vorter. Frysebehandling af vorter er en velkendt metode til vortefjernelse. Med Wartner kan frysebehandlingen af vorter udføres enkelt og hurtigt derhjemme. Ny Wartner 2nd Generation er tilpasset til effektivt at fjerne både hånd- og fodvorter. Ny Wartner 2nd Generation har en forbedret appliceringsteknik, som gør den endnu mere effektiv. Ved at optimere de to vigtigste parametre til en vellykket behandling, temperatur og tid, gør ny Wartner det muligt at holde en effektiv og konstant kold temperatur ved hver behandling. Ny Wartner er derudover mere enkel at benytte, med standardiserede appliceringstider for en lettere anvendelse. Wartner fryser vorten i dybden og normalt behøves kun en behandling. Efter frysebehandlingen dannes en blære og vorten falder af. Vorten forsvinder som regel efter 10-14 dage og efterlader en frisk, vortefri hud. Wartner er et CE-mærket og godkendt medicinteknisk produkt klasse IIa.

Læs mere om produktet

Wartner Vortepen

-effektiv fra første uge! Wartner Vortepen er en innovativ, hurtig, enkel og dokumenteret effektiv syrebehandling til fjernelse af vorter baseret på trikloreddikesyre. Traditionelle syrebehandlinger kræver ofte flere måneders behandling, og kan være svær at applicere præcist på vorten. Wartner Vortepen har en unik appliceringsmetode til vortebehandling. Den indeholder TCA-gel som effektivt fjerner vorten på bare få uger. Synligt forbedret resultat ses typisk allerede efter første uge! Wartner Vortepen er nem at anvende til både hånd- og fodvorter. Kun en dråbe gel er det eneste som er nødvendig pr. applicering! Wartner Vortepen anvendes 2 gange pr. dag i 4 dage. Efter 4 dages behandling begynder huden at skalle af i de efterfølgende 4 dage. Efter behandlingen dannes ny, vortefri hud. Man kan gentage behandlingen op til 4 gange såfremt vorten ikke forsvinder ved første behandling. Wartner Vortepen er et CE-mærket og godkendt medicinteknisk produkt

Læs mere om produktet

Wartner Ligtornspen

-effektiv fra første uge! Wartner Ligtornspen er en innovativ, hurtig, enkel og dokumenteret effektiv syrebehandling til behandling af ligtorne og hård hud. Wartner Ligtornspen er baseret på samme teknik som Wartner Vortepen, men indeholder en mindre koncentration af trikloreddikesyre. Traditionelle syrebehandlinger mod ligtorne og hård hud kræver ofte lang behandling og er ikke altid så enkel at anvende. Wartner Ligtornspen har en unik appliceringsmetode til ligtornsbehandling. Den indeholder højkoncentreret TCA-gel som effektivt fjerner ligtorne og hård hud på bare nogle få uger. Synligt forbedret resultet er normalt allerede efter første uge. Kun en dråbe gel er det eneste som kræves pr. applicering! Wartner Ligtornspen anvendes 1 gang pr. dag i 4 dage. Efter 4 dages behandling begynder huden at skalle af i de efterfølgende 4 dage. TCA-gelen gør at de døde hudceller skaller af og ny frisk hud dannes. Man kan gentage behandlingen op til 4 gange såfremt ligtornen ikke forsvinder helt efter første behandling. Wartner Ligtornspen er et CE-mærket og godkendt medicinteknisk produkt.

Læs mere om produktet

Side 1 af 1

Fryser vorten med bare en behandling - Wartner hjemmeside