SnorkenHeadline icon
snorken

Silence – et hjælpemiddel mod snorken

Silence er et hjælpemiddel mod snorken. Som virkelig virker. Op til 10-faldende reduktion af snorkelyden med ny Silence 2G.

SILENCE er en spray, som sprayes ned i svælget, hvor der så dannes et skum, som fæstner sig på halsvævet. Skummets smørende og dæmpende egenskaber gør, SILENCE både strammer halsvævet op, letter luftpassagen og smører det væv, som ellers ville vibrere og frembringe uønskede snorkelyde.

Læs mere om Silence - et komplet antisnorkemiddel på aconordic.dk/silence

SILENCE – snorkedæmpende spray

Ny Silence er endnu mere effektiv mod snorken! SILENCE er et hjælpemiddel mod snorken, som er hurtig, sikker og dokumenteret effektivt. SILENCE virker direkte på slimhinderne i svælget, som er den primære årsag til snorken. SILENCE dæmper snorkelyden med det samme, og er nu endnu mere enkel at anvende. SILENCE virker hele natten gennem sine unikke membranbindende egenskaber. Ny SILENCE har et nyt design som gør den enkel at anvende og emballagen er forbedret ved at der er billedinstruktioner på. Trykbeholderen skal nu vendes med bunden opad, hvilket gør sprayappliceringen mere enkel og ingredienserne i skummet, som smører svælget, blandes bedre. På den måde får man en bedre applicering og der er mindre risiko for at der er skum tilbage i applikationsrøret. Ny SILENCE har et højere indhold af den aktive ingrediens fosfatidylkolin, som forstærker produktets effekt. Sprayen har nu en behagelig smag af mint og mandarin. SILENCE rækker til behandling i ca. 30 dage. Enkel at bruge: Ryst beholderen kraftigt inden brug. Sæt mundstykket på beholderen. Hold flasken med bunden i vejret og før det lange mundstykke til den bagerste del af mundhulen. Tryk og spray en gang i 1 sek. Synk. Gentag proceduren 3 gange. SILENCE er et CE-mærket og godkendt medicinteknisk produkt

Læs mere om produktet

Side 1 af 1

Silence – et hjælpemiddel mod snorken. Læs mere om Silence