SlimHeadline icon
slim

XL-S Medical - effektive løsninger til overvægt og fedme

XL-S Medical til vægtkontrol. Med XL-S Medical vil selv en lille indsats blive rigt belønnet.

Læs mere om XL-S Medical

XL-S Medical Appetitmindsker

XL-S Medical Appetite Reducer anvendes til generel vægtkontrol og forebyggelse af overvægt og fedme. Produktet er et effektivt redskab til vægtkontrol når det anvendes i kombination med sund kost og fysisk aktivitet. XL-S Medical Appetite Reducer er en dokumenteret effektiv appetithæmmer og virker ved at give en øget mæthedsfølelse. Et stort antal studier viser at produktet har gode sundhedseffekter i form af vægtreducering, sænket fedtindhold i blodet og forbedret blodsukkerkontrol. Effekten sker når det aktive emne, Redusure™, kommer i kontakt med vand. Det svulmer da op til en viskos/tyktflydende gel som fylder mavesækken op og forsinker mavesækkens tømning. XL-S Medical Appetite Reducer er et medicinteknisk produkt i kapselform. 2-3 kapsler intages hele med rigelig mængde væske ca en halv time før et måltid.

Læs mere om produktet

XL-S Medical Kulhydratblokker

XL-S Medical Carb Blocker anvendes til generel vægtkontrol og forebyggelse af overvægt og fedme. Produktet er et effektivt redskab til vægtkontrol når det anvendes i kombination med sund kost og fysisk aktivitet. Studier viser at den aktive ingrediens PhaseLite™ reducerer op till 66% af kalorieoptagelsen fra kulhydrater i kosten. Studier viser også at den kan bidrage til vægtreducering og forbedret blodsukkerkontrol. Effekten sker ved at enzymet α-amylas hæmmes, hvilket gør at kulhydraterne passerer mave-tarmkanalen uden at nedbrydes og derfor ikke kan blive optaget i kroppen. XL-S Medical Carb Blocker er et medicinteknisk produkt i tabletform. 1-3 tabletter indtages med væske umiddelbart inden et måltid.

Læs mere om produktet

XL-S Medical Fedtbinder + vitaminer

XL-S Medical Fat Binder anvendes til generel vægtkontrol og forebyggelse af overvægt og fedme. Produktet er et effektivt redskap til vægtkontrol når det anvendes i kombination med sund kost og fysisk aktivitet. XL-S Medical Fat Binder indeholder Litramine™, en unik substans som er baseret på naturlige fibre. Den er endda beriget med de fedtopløselige vitaminer A, D og E. Studier viser, at personer som har anvendt produktet er gået ned i vægt sammenlignet med en kontrolgruppe, og der er endda påvist positive effekter på kolesterolindholdet i blodet. Effekten sker ved, at produktet giver en øget fedtudsondring og dermed mindsket optagelse af fedt til kroppen. Sammenlignet med sund kost og motion alene kan XL-S Medical Fat binder i kombination med sund kost og motion give op til tre gange større vægttab. XL-S Medical Fat Binder er et medicinteknisk produkt i tabletform. 1-3 tabletter indtages med væske direkte efter måltidet.

Læs mere om produktet

Side 1 af 1