LusHeadline icon
lus

LUSEFRI MED PARANIX

Paranix er en mekanisk behandlingsmetode til at fjerne lus og æg – det vil sige, at lusene dræbes ved hjælp af kvælning og udtørring. Traditionelt er lus blevet behandlet med præparater, der er klassificeret som lægemidler. Disse virker ved at ødelægge lusenes nervesystem. Risikoen ved lægemidlerne er, at de kan miste virkningen, da lusene kan udvikle resistens mod midlet. Derimod er der ikke mulighed for, at lusene udvikler resistens over for Paranix.
Paranix indeholder ingen giftige insektmidler. Dimethicone og mineralsk olie kvæler og udtørrer lusene. Når lusene dør, kæmmer man effektivt lusene og æggene væk med tættekammen, som følger med Paranix Spray.

Det er klinisk bevist, at Paranix er meget effektiv allerede efter én applikation – alligevel anbefaler vi, at man gentager behandlingen efter 7 dage, i tilfælde af at der skulle sidde et æg eller flere tilbage i håret, som er klækket siden første behandling. Paranix Sprays unikke dobbeltvirkende sammensætning virker på bare 15 minutter. Desuden er Paranix helt duftfri og fri for parabener, og den er meget skånsom over for huden.

For at imødekomme alle kunders behov og ønsker findes Paranix i tre varianter – Paranix Spray, der er nem at anvende, Paranix Solution, som er en lotion til dem, der bedre kan lide at fordele produktet med hænderne og Paranix Shampoo  – det er ligeså enkelt som at vaske håret.

Paranix Spray bliver leveret sammen med en kam og koster 119 kr. Paranix Solution koster kun 99 kr.
 
Læs mere på Paranix hjemmeside!

Paranix Solution 100 ml

Paranix Solution har i kliniske studier bevist at være en effektiv behandling mod hovedlus. Paranix Solutions unikke dobbeltvirkende sammensætning med mineralsk olie og dimethicone virker på bare 15 minutter ved hjælp af kvælning og udtørring. Desuden er Paranix Solution helt uden duft, og da det ikke indeholder kemisk insektmiddel, er resistens ikke mulig. En yderlig behandling med Paranix skal gennemføres efter 7 dage for at fjerne lus fra overlevende æg som klækkes under denne tidsperiode. Anbefal altid kæmning som en del af behandlingen.

Læs mere om produktet

Paranix Spray 100 ml

Paranix Spray er en klinisk testet behandling mod hovedlus. Paranix Sprays unikke dobbeltvirkende sammensætning virker på bare 15 minutter. Desuden er Paranix Spray helt duftfri. Paranix indeholder ingen giftige insektmidler. Dimethicone og mineralsk olie kvæler og udtørrer lusene. Når lusene dør kæmmer man effektivt lusene og æggene væk med lusekammen som medfølger i emballagen. Eftersom lusene dør af kvælning og udtørring kan de ikke blive resistente overfor Paranix. En yderlig behandling med Paranix skal gennemføres efter 7 dage for at fjerne lus fra overlevende æg som klækkes under denne tidsperiode. Anbefal altid kæmning som en del behandlingen.

Læs mere om produktet

Paranix Shampoo 200 ml inkl. kam

Paranix Shampoo - virker på kun 10 min! Paranix findes nu også som shampoo! Paranix Shampo er en bevist effektiv behandling mod hovedlus og æg. Paranix Shampos dobbeltvirkende formulering virker på kun 10 minutter. Det er ligeså enkelt som at vaske håret! Paranix indeholder ingen giftige insektmidler, den aktive ingrediens mineralolie virker mekanisk og kvæler og udtørrer lussene og æggene. Døde lus og æg kæmmes derefter effektivt væk med lusekammen som følger med i pakken. Eftersom lussene dør af kvælning og udtørring kan de ikke blive resistente mod Paranix. Yderligere en behandling med Paranix skal gennemføres efter 7 dage for at dræbe eventuelle lus, fra overlevende æg som klægges under denne tidsperiode. Kæmning er alltid en anbefalet del af behandlingen.

Læs mere om produktet

Paranix Sensitive 150 ml

Paranix Sensitive er en bevist effektiv behandling mod hovedlus og luseæg. Paranix Sensitives dobbeltvirkende sammensætning virker over natten (8 timer) og ingen anden behandling er nødvendig! Paranix Sensitive er specifikt testet på piger med langt hår og gør håret blødt, let at rede og lusefrit! Den specielle formulering i Paranix Sensitive er mild mod hår og hovedbund og indeholder ingen æteriske olier eller parfume, som kan virka irriterende. Produktet indeholder ingen giftige insektmidler. Den specielle aktive sammensætning Oxyphthirine® virker mekanisk og lusene kan ikke udvikle resistens mod Paranix Sensitive.

Læs mere om produktet

Side 1 af 1