KropHeadline icon
krop

Hudpleje er baseret på grundig forskning

ACO Hud har, takket være sin omfattende forskning, stor viden om hudens behov i det nordiske klima. Vi tilbyder effektive, men nænsomme produkter til ansigtsrens og genfugtning. Derudover findes der produkter til intimpleje, fødder og hænder.

Vi har delt vores produkter indenfor kropspleje op i flere serier – SPECIAL CARE i de tilfælde hvor din hud behøver ekstra meget. ACO INTIM for det følsomme underliv. Når en almindelig creme eller lotion ikke er tilstrækkelig eller hvis du har meget tør hud, eksem eller psoriasis har vi vores blødgørende lægemiddelscremer.

ACO SENSE & CARE Håndcreme

ACO SENSE & CARE Håndcreme er en rig og nærende håndcreme med naturlige blødgørende olier af raps og flere fugtbindende emner, som gør dine hænder bløde og smidige. Rapsolie er fra naturen rig på vitamin E, og cremen er beriget med antioxidanten Q10, som beskytter mod frie radikaler. Parfumeret.

Læs mere om produktet

ACO SENSE & CARE Neglebåndscreme

Sense & Care Neglebåndscreme modvirker sprunkne og tørre neglebånd. Massér cremen ind og skub forsigtigt neglebåndet tilbage. Neglebånden bliver bløde og gennem- fugtet. Anvend både morgen og aften for at opnå det bedste resultat. Uparfumeret.

Læs mere om produktet

ACO SENSE & CARE Neglehærder

Sense & Care Neglehærder styrker skøre negle og modvirker at neglene spalter og knækker af. Rens neglene, påfør derefter et tyndt lag neglehærder på tørre negle og lad neglehærder tørre ind. Derefter kan neglelak anvendes. Anvend en gang om dagen for at opnå et optimalt resultat og for at få sunde og stærke negle. Uparfumeret.

Læs mere om produktet

ACO SENSE & CARE Neglelakfjerner

Sense & Care Neglelakfjerner fjerner effektivt og skånsomt/nænsomt neglelak. Indeholder olier som modvirker udtørring af neglene. Anbefales ikke at bruge sammen med kunstige negle. Uparfumeret.

Læs mere om produktet

ACO SPECIAL CARE Fodstift mod Hælrevner 15 g

Special Care Fodstift mod hælrevner har dokumenteret effekt indenfor 24 timer. Det høje indhold af karabamid (30 %) heler effektivt og blødgør hælrevner og hård hud. Fodstiften fedter mindre end creme og er specielt velegnet til punktapplikation direkte på hælrevner og hård hud. Den praktiske emballage er nem at have med sig. Anvendes dagligt eller efter behov. For optimal effekt anbefales det at bruge stiften sammen med ACO Special Care Intensiv Fodcreme til Tørre Fødder. Uparfumeret.

Læs mere om produktet

ACO SPECIAL CARE Intensivcreme til Tørre Fødder 100 ml

Special Care intensivcreme til tørre fødder med naturlige olier og fugtbindende ingredienser, som blødgør og genfugter tørre fødder og hæle samt gør dem bløde og smidige. Cremen absorberes hurtigt – fedter ikke. Intensivcremen har en dokumenteret blødgørende effekt på hælrevner og hård hud. Til større hælrevner anbefales det at kombinere med punktbehandling med Special Care fodstift mod hælrevner. Uparfumeret.

Læs mere om produktet

ACO INTIMATE CARE Soothing Cream

Kølende og beskyttende ACO Intimate Care Soothing Cream blødgør det sarte intimområde fx efter vask. Cremens høje fedtindhold danner en hinde, som beskytter slimhinderne og dæmper friktion. Påfør forsigtigt cremen efter vask og gentag efter behov. Indeholder hverken konserveringsmiddel eller parfume.

Læs mere om produktet

ACO INTIMATE CARE Caring Glide

Plejende og fugtgivende ACO Intimate Care Caring Glide er et plejende glidemiddel som er meget mild mod intimområdet. Det skaber en beskyttende hinde som hjælper med at bibeholde fugtbalancen i slimhinderne og mindsker friktion. Caring Glide er vand- og silikonebaseret og giver en langvarig glideffekt.

Læs mere om produktet

ACO INTIMATE CARE Cleansing Wash

Mild vask ACO Intimate Care Cleansing Wash er en mild sæbe specielt tilpasset intimområdet. Milde og blødgørende emner giver en skånsom vask og hjælper med at bevare den naturlige balance i intimonrådet. Sæben har en pH-værdi på ca 5, præcis som intimområdets ydre dele.

Læs mere om produktet

Side 1 af 2