HairHeadline icon
hair

Hårplejeprodukter til følsom hovedbund

Skæl, tør hovedbund og lus er de tre almindeligste lidelser, som kan skade dit hår.Hovedbunden kan være følsom og tør, især hvis man har tør og følsom hud på kroppen. Hårbunden  kan irriteres af daglig vask og den har også behov for genfugtning.

I ACOs sortiment findes der milde shampooer til forskellige typer af behov, skælshampooen og genfugtning af hovedbunden. Produkterne findes både med og uden parfume.  
ACO SPECIAL CARE Anti-dandruff Schampoo, parfumeret

ACO Special Care Anti Dandruff Schampoo er dokumenteret effektiv mod skæl. Denne shampoo indeholder to aktive ingredienser, piroctone olamine, som bekæmper svampen som forårsager skæl samt salicylsyre, som har en afskællende effekt. Denne shampoo indeholder endda fugtgivende ingredienser, som forhindrer udtørring og hjælper hovedbunden med at genvinde sin naturlige blødhed. Parfumeret.

Læs mere om produktet

ACO SPECIAL CARE Anti-dandruff Schampoo, uparfumeret

ACO Special Care Anti-Dandruff Schampoo er dokumenteret effektiv mod skæl. Denne shampoo indeholder to aktive ingredienser, piroctone olamine, som bekæmper svampen som forårsager skæl samt salicylsyre, som har en afskællende effekt. Denne shampoo indeholder enddda fugtgivende ingredienser, som forhindrer udtørring og hjælper hovedbunden med at genvinde sin naturlige blødhed. Uparfumeret.

Læs mere om produktet

ACO SPECIAL CARE Intensive Dry Scalp Treatment, uparfumeret

ACO Special Care Intensive Dry Scalp Treatment er en fedtfri gel som lindrer tør og stram hovedbund ved at tilføre fugt og styrkende Provitamin B5. Den hjælper tør hovedbund med at genvinde sin naturlige blødhed uden at håret bliver fedtet og klistret. Massér ind i hovedbunden i håndklædetørt hår eller direkte i tørt hår. Uparfumeret.

Læs mere om produktet

ACO SPECIAL CARE Dry Scalp Moisturising Schampoo, uparfumeret

ACO Special Care Dry Scalp Moisturising Shampoo er en dokumenteret mild shampoo med milde tensider, som ikke irriteret tør og følsom hovedbund. Denne shampoo er god for både hår og hovedbund, og er så mild at den kan anvendes dagligt. Indeholder endda Provitamin B5 som virker styrkende på hovedbunden. Uparfumeret.

Læs mere om produktet

ACO SPECIAL CARE Shampoo til tør hovedbund, Uparfumeret

ACO Special Care Shampoo til tør hovedbund er en dokumenteret mild shampoo med milde tensider, som ikke irriteret tør og følsom hovedbund. Denne shampoo er god for både hår og hovedbund, og er så mild at den kan anvendes dagligt. Indeholder endda Provitamin B5 som virker styrkende på hovedbunden. Uparfumeret.

Læs mere om produktet

ACO SPECIAL CARE Dobbeltvirkende skælshampoo, Parfumeret.

ACO Special Care Dobbeltvirkende skælshampoo er dokumenteret effektiv mod skæl. Denne shampoo indeholder to aktive ingredienser, piroctone olamine, som bekæmper svampen som forårsager skæl samt salicylsyre, som har en afskællende effekt. Denne shampoo indeholder enddda fugtgivende ingredienser, som forhindrer udtørring og hjælper hovedbunden med at genvinde sin naturlige blødhed. Parfumeret.

Læs mere om produktet

Side 1 af 1