FaceHeadline icon
face

Ansigtspleje

Vores ansigtsprodukter er udviklet med tanke på dine behov. Vores ingredienser er nøje udvalgt og har en specifik funktion. Ingen unødige ingredienser, og kun det din hud behøver. 

Når du skal vælge ansigtsprodukter er det vigtigste at vælge produkter der passer til netop din hudtype. Din hud har, ligesom vores produkter, forskellige egenskaber og er tilpasset efter om de skal anvendes på tør hud, fedtet hud, normal/kombineret hud eller moden hud. Også mænds hud har specielle behov.
ACO FACE Cerat

Indeholder nøje udvelgte, velkendte ingredisenser, som er skånsomme for huden. ACO FACE Cerat er blødgørende til tørre læber med Vitamin E. Med svag duft af vanilie. Uparfumeret.

Læs mere om produktet

ACO FACE Cleansing gel

Indeholder nøje udvalgte, velkendte ingredienser, som er skånsomme for huden. ACO FACE Rensegel er en sæbefri rensegel, som effektivt fjerner snavs og makeup. Indeholder Glycerin og plejende ProVitamin B5 som hjælper huden med at bevare fugten. Anvendes morgen og aften på fugtig hud. Tag lidt gel i hånden sammen med vand. Arbejd en skum op og masser forsigtigt på ansigtet. Undgå direkte kontakt med øjnene. Skyl ansigtet grundigt med vand. Huden føles frisk og ren. Uparfumeret.

Læs mere om produktet

ACO FACE Sun kissed face cream

Indeholder nøje udvalgte, velkendte ingredienser Som er skånsomme for huden. ACO FACE Sun Kissed Face cream er en fugtgivende ansigtscreme med en let selvbruner effekt. Cremen blødgør med naturlige olier og er beriget med beskyttende Vitamin E. Cremen bygger gradvis en farve op i huden som giver dig en solbrun tone. Cremen anvendes hver dag for bedste resultat. Passer som underlag før makeup. Lad cremen tørre ind, inden tøjet tages på. Vask hænderne efter brug. Indeholder ikke solbeskyttelsesfilter. Parfumeret.

Læs mere om produktet

ACO FACE Day Cream normal/mixed skin

Indeholder nøje udvalgte, velkendte ingredienser, som er skånsomme for huden. ACO FACE Dagcreme er fugtighedsgivende og plejende. Indeholder antioxidanten Vitamin E, som beskytter mod ydre påvirkninger. Naturlig sheaolie som gør huden blød og smidig. Velegnet som underlag før makeup. Uparfumeret.

Læs mere om produktet

ACO FACE Night Cream normal/mixed skin

Indeholder nøje udvalgte, velkendte ingredienser, som er skånsomme for huden. ACO FACE Natcreme er ekstra blødgørende og indeholder fugtbindende AHA-syre. Den er rig på naturlig olie fra raps og borago samt Vitamin E. Cremen indeholder beroligende bisabolol og plejende stoffer som hjælper huden med at blive genopbygget i løbet af natten og genvinde sin glød. Uparfumeret.

Læs mere om produktet

ACO FACE Nourishing Cream dry/sensitive

Indeholder nøje udvalgte, velkendte ingredienser, som er skånsomme for huden. ACO FACE Nourishing face cream er plejende og blødgørende til tør og følsom hud. Indeholder få og nøje udvalgte ingredienser hvilket mindsker risikoen for allergi og reaktion. Cremen trænger hurtigt ind i huden uden at fedte. Cremen indeholder naturlig rapsolie og er rig på Vitamin E. Velegnet både til dagen og natten. Uparfumeret.

Læs mere om produktet

ACO FACE Cleansing Milk normal/dry

Indeholder nøje udvalgte, velkendte ingredienser, som er skånsomme for huden. ACO Rensemælk er en mild og cremet rensemælk til ansigtet. Den fjerner skånsomt, men effektivt snavs og makeup, samtidig med den virker blødgørende. Rensemælken masseres ind på tør eller fugtigt ansigt og skylles eller tørres af. Efterlader huden ren og blød. Afslut gerne med en opfriskende skin tonic. Uparfumeret.

Læs mere om produktet

ACO FACE Skin Tonic normal/dry

Indeholder nøje udvalgte, velkendte ingredienser, som er skånsomme for huden. ACO FACE Skin Tonic fjerner skånsomt de sidste rester af snavs og makeup og efterladen huden ren og frisk. Indeholder flere fugtgivende emner, som forhindrer, at huden tørrer ud ved rensning. Fugt en vatrondel med skin tonic, rens ansigtet og halsen. Uden alkohol. Uparfumeret.

Læs mere om produktet

ACO FACE Eye Make-up Remover all skin

Indeholder nøje udvalgte, velkendte ingredienser som er skånsomme for huden. ACO FACE øjenmakeup remover er mild og skånsom mod øjnene. Den fjerner effektivt vandfast øjenmakeup. Hæld nogle dråber på en fugtet vatrondel og fjern forsigtigt makeuppen. Skyl med lunkent vand. Uden konserveringsmiddel. Uparfumeret.

Læs mere om produktet

Side 1 af 2